Welcome To My Guest..

Wednesday, 26 October 2011

UOTT Islamic eve Ramadhan


Bulan Ramadhan hampir kunjung tiba, ramai umat islam mengambil kesempatan untuk membuat doa kesyukuran dan juga tahlil..tidak terkecualinya saudara Dzul yang berada diseremban. 23 Julai 2011 Big family di jemput meghadiri majlis tersebut. Gengs yang terlibat Fadzly Sekeluarga, Ash Suami Isteri, Aidil & Rash bersama-sama dengan cinta hati serta Voda & Takumi.

Kami memohon memaaf atas kelewatan kami dengan tidak sengaja atas sebab mempunyai kerja. Namun demi sahabat, kami sampai juga ke Seremban.  

Terima kasih daun keladi ada rezeki jemput kami lagi makan banyak-banyak. Ternyata walaupun kami lewat akan tetapi kami di beri layanan yang baik dari keluarga saudara Dzul. Yang meyeronokkan lagi kami dapat bersama-sama mengayakan pakaian hari raya...terasa macam dah raya je kan time tu..Apa-pun best, walaupun admin penat time tu, admin still enjoy dan boleh lepak-lepak ngn big family.

No comments:

Post a Comment